четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Мултикукър

Откривам нова категория в чест на новият ми уред. надявам се с рецептите си в нея да бъда полезна на други, които са избрали такъв вид уреди.



Та на въпроса!
Сдобик се с Мултикукър Sinbo 5024.


Това е уред с размерите на фритюрник. Има различни програми за готвене, както на различни храни така и за настройване на вида готвене, температура, време.
Програмите могат да се комбинират. Има отложен старт и потдържане на ястието топло за 24 часа. В него могат да се готвят всякакви зеленчуци, меса, паста, ориз, сладкиши, каши, супи, печива и каквото се сетиш. Може да готви на пара, да пържи, пече, вари, задушава, готви под налягане, бързо или бавно готвене. Край на търкането на котлони и фурни, край на миенето на тигани, тенджери и тави. При това е лек и удобен за пренасяне.

Е хайде стига реклама, който се заинтересува може сам да проучи тези уреди. Единственото неудобство за момента е, че не се продават в България, но всеки при желание и упоритост може да се справи и да си поръча, дали директно или чрез посредник е въпрос на лични възможности.  







Успех на всички в кухнята!




2 коментара:

  1. Здравейте,

    Може ли да споделите от къде сте закупили уреда? Връзката в публикацията сочи към сайта на производителя от Турция, а не мога да намеря уреда в Интернет магазините.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лично моят уред го поръчах от френския e-bay, но вече го няма наличен. Ето сайт на който го има / пак френски /- http://www.teleshopping.fr/multicuiseur-5-etoiles.html / до скоро беше на промоция за около 70-80 евро и вероятно пак ще го пуснат на промоция/. В Русия и от скоро в Англия го има под името Redmond, но цената е доста по висока от Франция.
      http://redmond-ig.com/products/multicookers/

      Няколко предложения:
      http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=multi+cooker+redmond&_sacat=0&_from=R40

      http://www.ebay.fr/itm/Multicuiseur-5-etoiles-/171001780482?pt=FR_YO_MaisonJardin_electromenager_AppareilsdeCuisson&hash=item27d0801902

      http://digiboom.eu/en/multicooker/17161-redmond-rmc-m4502.html

      Изтриване