сряда, 21 декември 2011 г.

Бонбони „Тути Фрути”



Продукти:

бял шоколад
черни и бели стафиди
захаросани плодове
/ананас, манго, папая, банан, череши/

Приготвяне:

Захаросаните плодове се нарязват на дребни парченца и всички плодове се разбъркват. Добре е да се използват само меки плодове. Шоколада се разтопява на водна баня / по желание може да се използва натурален или млечен/. Към него се прибават плодовете и хубаво се разбърква за да се разпредели шоколада навсякъде. С малка лъжичка се гребва от сместа и се изсипва купчинка върху хартия за печена / може да се използва свежи фолио или табличка, тавичка /. Бонбоните се оставят да истинат и да се стегнат. Съхраняват се в кутия на сухо и хладно мясно / може и в хладилника /.



Няма коментари:

Публикуване на коментар